/ /

Expeditie Eiland

Rutger acteert in en componeert voor de nieuwe komische musical Van Rick Engelkes Producties: Expeditie Eiland, met unaniem positieve en lovende reacties over de muziek in de pers. Als kers op de taart is de musical genomineerd voor een Musical Award 2019 in de categorie ‘Beste Muziek’!

Het verhaal: Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor ‘Expeditie Eiland’ en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én 1 miljoen euro! In een wirwar van beproevingen bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Als de beproevingen zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen?

Geinspireerd op programma’s Expeditie Robinson en Temptation Island en te zien vanaf najaar 2018 t/m 1 maart 2019

Cast: Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst

Regie: Martin Michel en Joep Onderdelinden
Muzikaal supervisor: Rutger de Bekker
Composities: Rutger de Bekker & Floris Verbeij, Erik van der Horst, Maurits Fondse en Menno Theunisse
Script: Allard Blom en Lucas de Waard

Kijk hier voor de speellijst

Image & Text: